This is the complete schedule for Summer 2017.

 

  1. First film of the year: Sunday, 25 June 2017 (CPS ends Tuesday, 20 June)
  2. Start times are based on sunset (films are longer but begin earlier as the season progresses; all films are finished at or before 10 p.m.)
  3. These films are open to everyone: bring friends and neighbors.
  4. Last film of the year: Sunday, 3 September 2017 (CPS begins Tuesday, 5 September)

 

 

* * * Come half an hour before the times listed below for pre-feature short films * * *

 

 


Link to previous years’ movie pages:

2016 Summer Films     2015 Summer Films     2014 Summer Films     2013 Summer Films


 

 

 

Sunday, 25 June – 8:30 p.m.

Fantastic Mr. Fox – 2009, PG

87 minutes – ends at 9:57 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 2 July – 8:30 p.m.

Pee-wee’s Big Adventure – 1985, PG

90 minutes–ends at 10 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 9 July – 8:15 p.m.

Diary of a Wimpy Kid – 2010, PG

94 minutes – ends at 9:49 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 16 July – 8:15 p.m.

Paranorman – 2012, PG

93 minutes – ends at 9:48 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 23 July – 8:15 p.m.

The Sandlot – 1993, PG

101 minutes – ends at 9:56 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 30 July – 8 p.m.

Charlie and the Chocolate Factory – 2005, PG

115 minutes – ends at 9:45 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 6 August – 8 p.m.

Holes – 2003, PG

117 minutes – ends at 9:47 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 13 August – 8 p.m.

The BFG – 2016, PG

117 minutes – ends 9:47 p.m.

 

 

 

 

 

Sunday, 20 August – 7:45 p.m.

Karate Kid – 1984, PG

126 minutes – ends 9:51 p.m.

 

 

 

 

Sunday, 27 August

NO FILM THIS WEEK

 

 

 

 

Sunday, 3 September – 7:30 p.m. — FINAL FILM OF THE SUMMER  

Star Wars: A New Hope – 1977, PG

121 minutes – ends 9:31 p.m

Advertisements
%d bloggers like this: